VI Excellent gaat met Quick 1888 werken aan een topopleiding voor 8 tot 12 jarigen

Aanleiding 

Het is moeilijk talentrijke jeugd al te selecteren in de leeftijdscategorie 8-12 jaar. 


Want wie de beste is op deze leeftijd, hoeft dat lang niet altijd te zijn wanneer hij of zij 18 is.

 

Veel talent vallen vaak in een vacuum als ze afvallen bij een BVO. Talent kan niet zomaar verloren gaan. Daar moet opvolging aan komen. 

 

In een vroegtijdig selectieproces gaat veel talent verloren in de jongste leeftijdscategorieën. Kinderen vallen op jonge leeftijd soms ten onrechte buiten de boot bij een BVO. Hierdoor krijgen zij niet die opleiding en wordt niet alles uit het talent gehaald.

 

VI Excellent start daarom met het aanbieden van een topopleiding voor talentvolle jeugdspelers in de leeftijdscategorie 8-12 jaar, die net buiten de boot vallen bij een BVO of die nog niet zijn opgevallen bij een BVO. VI Excellent vond haar partner in Quick 1888.

 

Toptrainers

Zij krijgen training van door VI Excellent aangestelde (top)trainers die UEFA gekwalificeerd zijn en hun sporen in het voetbal hebben verdiend. Aangesloten trainers zijn o.a. Ulrich Cruden, Rick van Eijk, Hans Loen en ook looptrainer Theo Joosten is benaderd.

Wil je het gehele verhaal lezen ga dan naar de site van Quick 1888