· 

Mijn trainer houdt een voetbal scoringslijst bij!

Ik ben Jan en vader van Ruben en vertel en beschrijf een beetje in zijn bewoordingen wat hij heeft meegemaakt. 

 

Ik ben Ruben, en speelde in de 13.1 en ik heb een voetbalschema gekregen waarbij de trainer ook de "scorelijst" op bij houdt. IIk was ben best bang om te vragen wat de bedoeling hiermee was. Ik vond het niet eerlijk want de jongens die achterin staan komen nauwelijks aan scoren toe.  k heb aangegeven dat ik het niet leuk vind, omdat in mijn ogen voetbal een teamsport is. Je samen wint en verliest en er ook samen voor hoort te zorgen dat er iemand kan scoren.

Als je pech hebt van die egootjes die het liever zelf proberen i.p.v. via leuk voetbal en vooral samen te kunnen scoren.  

 

Teamgenoten die niet tevreden zijn met hun plek, omdat je achterin nu eenmaal wat minder kans krijgt om 'm er in te krijgen. Dit komt in mijn ogen het plezier van mij en mijn teamgenoten niet ten goede.

De leider vond dat we hier maar mee om moesten leren gaan. Ik zie de lijst niet, maar zal het zeker horen ..."want de kinderen willen dat altijd graag weten" Mijn vader (die sinds een aantal jaren leider is van een ander team), doet dit bewust niet en ik heb het bij de teams van andere kinderen nog niet meegemaakt.

Onze leider is degene die dan om mag gaan met een slechte sfeer in de kleedkamer".

Hoe gaat dit bij jullie teams?  Ik vind voetbal minder leuk en wil misschien wat anders gaan doen!