Na de zomer ook een meisjes talententraining in Deventer bij de SC?

De crisis hakt er behoorlijk in maar na de zomer mogen we weer als alles goed gaat. Dit heeft ons doen besluiten ook in het Oosten een Meisjes Talenten Training te organiseren

 

MEISJES TALENTENTRAINING. WIL JIJ JEZELF VERBETEREN?

 

Niet clubgebonden trainingen op hoog niveau binnen teamfuncties aanvallen, verdedigen en omschakelen van aanvallen naar verdedigen en van verdedigen naar aanvallen. Voor iedereen die zichzelf wil verbeteren. Wil je je talent verder ontwikkelen? Speelsters van diverse clubs zijn welkom.

Regio Oost. Locatie Sportclub Deventer

Er wordt op avonden extra getraind binnen team functies aanvallen, verdedigen en omschakelen. Voor het werken met meisjes die het hogere nivo aan kunnen pikken bieden we een podium. Inschrijfformulier verschijnt binnenkort.