· 

Nieuw in Friesland: "Voetbal Friesland"

In tijden van online is het steeds gewaagder een Magazine uit te geven over voetbal. Er zijn al best veel magazines maar naast het mediageweld van NDC Media groep en tweenul.nl, dat onderdeel is van deze groep, is het gedurfd om toch nog een gedrukt magazine uit te geven.

 

De initiatiefnemers Jouke Dantuma en Jos Miedema zagen mogelijkheden een specifiek magazine uit te geven over het Friese voetbal.

Vanaf 28 oktober vorig jaar is het magazine op de markt verschenen

 

Dit nieuwe glossy voetbalmagazine komt zes maal per seizoen uit. Amateurverenigingen kunnen daarin achtergrondverhalen, nieuwtjes etc. kwijt. Er worden geen wedstrijdverslagen in opgenomen. Aan dit magazine (on- en offline) is de website www.voetbalfriesland.nl gekoppeld. Naast het magazine kunnen de leden van de vereniging via deze website profiteren van kortingen en acties van deelnemende bedrijven uit de regio. Deze bedrijven dragen het voetbal een warm hart toe, waar de clubs, de leden en supporters voordeel uit kunnen halen. 

Zo’n dertig verenigingen, waaronder ’t Fean ’58, hebben positief gereageerd op de oproep van de initiatiefnemers. “Dit is boven verwachting en daar zijn we heel blij mee”, laten zij weten. Elke vereniging krijgt een volledige pagina ter beschikking. Wel moet de vereniging zelf de kopij en foto’s aanleveren. Hier staat een sponsorbijdrage tegenover, welke ten goede komt aan de clubkas.

Wil je meer weten over het magazine?  06-15262182 of  info@voetbalfriesland.nl