Helmondia-MULO wordt SV De Braak: Fusieclub erbij

De leden van SC Helmondia en MULO hebben afgelopen maandagvond besloten om te fuseren. Nadat de opleidingen al samen gingen werd nu besloten dat de clubs samen gaan onder een nieuwe naam sv de Braak. Vanaf de komende competitie zullen de verschiillende teams al worden ingeschreven. Indien alles goed verloopt zullen vanaf 1 september de velden betreed kunnen worden en wellicht dat de kantine op 1 juli weer open gaan.

 

Afgelopen zomer gaven MULO en Helmondia een nieuwe aanzet voor een toekomstige fusie tussen beide clubs, mede ingegeven door de verbouwing van De Braak tot een heuse sport- en beweegcampus, inclusief de komst van het Dr. Knippenberg College en de Praktijkschool. De jeugdafdelingen van beide clubs werden samengevoegd en gingen verder als SJO (Samenwerkende Jeugd Organisatie) Helmondia-MULO. Met het veranderen van de naam naar SV De Braak, zetten de verenigingen een volgende stap.