· 

Competitie voor Voetbalscholen?

Geef je mening!

Ja waarom niet. Er zijn inmiddels zoveel voetbalscholen waarbij we nu eens kunnen kijken of een doordeweekse competitie te organiseren is? 

 

Velen pretenderen dat ze ideale opleiding hebben en dat kinderen daadwekelijk beter worden. Kinderen die dromen hebben en hopen ooit eens naar een BVO te kunnen.

 

In feite hebben we slehts één soort competitie voor verenigingen. Daarnaast een competitie voor O23 jaar die onderling wedstrijden spelen in competitievorm.

 

 

Ga je verder denken, wil je dat kinderenn nog meer weerstand ondervinden en tegen gelijkwaardige tegenstanders voetballen zou een onderlinge competitie met voetbalscholen een oplossing kunnen zijn om te kijken waar het kind staat in de ontwikkeling. Ooit is een landelijke finale dag georganiseerd in Zwolle, maar wil je echt in competitie vorm spelen zul je onderling wedstrijden kunnen organiseren. Ook bestaat er een beach voetbalbond maar een bond voor voetbalscholen heeft nooit bestaan, maar is dat niet te organiseren? Wie het weet mag het zeggen. Door veel te spelen worden kinderen echt beter. of niet? Geef je mening!