· 

Amsterdamse Meisjes Voetbal Academie

AMVA staat voor Amsterdamse Meisjes Voetbal Academie. Voortgevloeid uit de Meises Talenten Trainingen en VT Meiden Voetbal Academie in Zuid Holland. Sinds ons gesprek met de Hoofdtrainer bij een BVO Vrouwen mogen en willen we graag talentvolle meiden stage laten lopen bij deze club.

 

En dat als Amsterdamse onderneming, maar de gunfactor is gauw gelegd. Alhoewel de BV gesitueerd is in Capelle aan de IJssel is de werkplek gelegen in regio Amsterdam.

 

Meer meiden moeten de kans maken om bij een BVO een srageplek te verwerven. Daar willen we graag aan bijddragen en hopend dat vele meiden de weg naar ons kunnen vinden.

Wij bieden ruimte voor meiden die hun voetbaltalenten extra willen ontwikkelen en we ontvangen graag speelsters die gemotiveerd zijn om nog beter te willen worden. Meiden vanaf O9 t/m O18 zijn welkom. Najaar: Data worden nog bekend gemaakt. Kijk op deze pagina verder