v.v. Akkrum helpt bij seizoenkaartactie van sc Heerenveen

Sinds het huidige voetbaljaar is v.v. Akkrum partnerclub van sc Heerenveen. In het kader van deze samenwerking hebben 9 jeugdleden van v.v. Akkrum op donderdag 28 mei meegelopen met medewerkers van sc Heerenveen om de seizoenkaarthouders uit Akkrum/Nes thuis te verrassen. De verlengende seizoenkaarthouders ontvingen een attentie en de nog niet verlengende supporters werden gevraagd om volgend jaar opnieuw een seizoenkaart aan te schaffen. Hiervoor biedt sc Heerenveen verschillende mogelijkheden.

 

De reacties in het dorp waren zeer positief. Veel mensen konden het waarderen dat jeugdleden van vv Akkrum en medewerkers/spelers van sc Heerenveen de moeite namen hen thuis te bezoeken.

 

Voor elke seizoenkaarthouder kan vv Akkrum een bedrag van € 10 per kaart tegemoet zien. Het enige dat hiervoor nodig is, is dat bij de verlenging de partnerclubcode (7059307) van vv Akkrum wordt gebruikt. Het spreekt voor zich dat vv Akkrum alle seizoenkaarthouders zeer erkentelijk is voor de genomen moeite om onze clubcode te gebruiken. Hartelijk dank daarvoor. De samenwerking met sc Heerenveen gaat verder, waardoor vv Akkrum haar jeugdleden in de zomermaanden ook een voetbalclinic van sc Heerenveen kan aanbieden. Bron vv Akkrum