· 

Jouw club op video? Nieuwe leden werven?

Unieke kans voor een mooie professionele sfeer en promotievideo

De clubs gaan langzamerhand de deuren weer openen. De kantines mogen vanaf 1 juli weer open en spelers mogen weer volledig de training hervatten en dat biedt uiteraard kansen vooor verenigingen!

 

Naast Voetbal Totaal TV met interviews gaan we ook clubs de aandacht geven die ze verdienen. Wil je daar voor in aanmerking komen? Dat kan. We maken een sfeer en promotie film met de volgende gedachte:

Werven van nieuwe leden voor jouw vereniging en positief in de markt zetten van jouw vereniging. Het verbinden van mensen. 

 

Vind jij het leuk als je club in de schijnwerpers staat? Vind jij het leuk als we bij de club mogen filmen? Een sfeer creëren rondom de club? Sfeerimpressie en promotiefilm. 

Wat kost dat het promoten van de video?

Het kost de club niets.

We filmen buiten, tijdens een wedstrijd, een training, in de kantine. kleedkamers enz. Maar in sfeer en als promotiefilm. Het moet een film zijn waarbij kinderen het idee krijgen, hier wil ik lid van worden....de video wordt door ons via Facebook geadverteerd in de regiio van de club. Zo krijg je meer bereik. Tevens mogen clubs ook de video rechtenvrij overal plaatsen. Kosten vrij voor de club. Bedrijven/ondernemers uit de regio betalen de video en die wotrden genoemd in de video en krijgen op onze site een redactioneel artikel.

We hebben eerder een video mogen maken voor Hertha Vinkeveen. Dit was eeen interview maar doen nu  een echte promotiefilm!

 

Bedrijven in de regio worden benaderd om dit mogelijk te maken en er wordt door ons een promotiecampgane gestart in de regio of plaats van de club. 

Overigens kun je de video plaatsen ook op de eigen social media kanalen en de clubsite. Echter we denken bij een mooie sfeerfilm kun je ook niet leden bereiken om wellicht een proeftraining te laten verzorgen en proberen nieuwe spelers of speelsters over de streep te trekken. Meer info? 0641129929 of mail naar mail@sport-totaal.nl