· 

Jouw club op video? Nieuwe leden werven?

De clubs gaan langzamerhand de deuren weer openen. De kantines mogen vanaf 1 juli weer open en spelers mogen weer volledig de training hervatten en dat biedt uiteraard kansen vooor verenigingen!

 

Naast Voetbal Totaal TV met interviews gaan we ook clubs de aandacht geven die ze verdienen. Wil je daar voor in aanmerking komen? Dat kan. We maken een sfeer en promotie film met de volgende gedachte:

Werven van nieuwe leden voor jouw vereniging en positief in de markt zetten van jouw vereniging. Het verbinden van mensen. 

 

Vind jij het leuk als je club in de schijnwerpers staat? Vind jij het leuk als we bij de club mogen filmen? Een sfeer creëren rondom de club? Sfeerimpressie en promotiefilm. 

Wat kost dat het promoten van de video? Het kost de club niets. Bedrijven in de regio worden benaderd om dit mogelijk te maken en er wordt een promotiecampgane gestart in de regio of plaats van de club.

Overigens kun je de video plaatsen ook op de eigen social media kanalen en de clubs te. Echter we denken bij een mooie sfeerfilm kun je ook niet leden bereiken om wellicht een proeftraining te laten verzorgen en proberen nieuwe spelers of speelsters over de streep te trekken. Meer info? 0641129929 of mail naar mail@sport-totaal.nl