De Eerste sfeerimpressie en promotievideo?

Bedankt voor je bericht. Dat is zeker mogelijk. We gaan de opnames buiten maken, op het veld, tijdens een training, wedstrijd. maar willen ook een impressie hebben van o.a. kantine, kleedkamers e.d. In verband met de maatregelen van het RIVM houden wij ons aan het prorocol die gelden voor verenigingen.

 

Het moet een video zijn waarbij iedereen het gevoel heeft bij die club wil ik zijn. Volgens mij mag de kantine weer binnenkort open dus dat komt goed uit. Aangezien we in de media werkzaam zijn, willen we graag wat doen voor verenigingen.

 

De video gaat op onze site en sociale media. Uiteraard zijn jullie vrij de video op jullie site en sociale media te plaatsen. Daarnaast doen we een campagne om nieuwe leden aan te trekken voor de club.

 

Hiervoor gaan we onze relaties inschakelen om dit mogelijk te maken. Ik bel je nog op om één en ander af te stemmen.