Football Webinars is er voor de coach die zich wilt ontwikkelen.

Online webinars, masterclasses en coachingstrajecten voor voetbaltrainers. Dat is wat Football Webinars sinds deze week online aanbied. De webinars worden gegeven door coaches van profclubs en er voor trainers die zich willen ontwikkelen. 

 

Het online platform is opgericht door Nick Vreeman, jeugdtrainer bij Ajax en Arend Jan Kranenburg. 10 jaar geleden waren ze jonge ambitieuze coaches die voor Frans Hoek in Amerika training gaven. Tijdens deze trainingen werden ze begeleid door Nederlandse topcoaches. Die begeleiding was belangrijk voor hun ontwikkeling als coach. Nu 10 jaar later creëren ze zelf een mogelijkheid voor coaches om zich te ontwikkelen. Leren van topcoaches maar niet helemaal in Amerika maar gewoon online.

 

Op 22 juni geeft Football Webinars een gratis webinar. Dit webinar staat onder leiding van Sjors Ultee, de trainer en technisch directeur van Fortuna Sittard. Hij begon ooit als jonge trainer bij een amateurclub en werd in 2019 op zijn 32e trainer in de Eredivisie. In het webinar verteld hij over zijn carriere en zijn eerste seizoen in de Eredivisie.

Ga naar de site