Zomeractiviteiten bij ONS Sneek! Ook voor niet leden

Aanhgezien veel mensen in Nederland blijven van de zomer heeft ONS Sneek gemeend om in de zomer activiteiten te organiseren voor leden en niet leden.

 

ONS Sneek organiseert gedurende de hele zomerperiode allerlei leuke- en leerzame voetbalactiviteiten. Extra trainingsmomenten, ONS Sneek Voetbaldagen & Het Sneker Mix-Toernooi! Alle spelers van 6 t/m 12 jaar uit de regio kunnen aan deze activiteiten deelnemen (ook niet-leden zijn van harte welkom). 

 

Gaan jullie deze zomer niet op vakantie, maar zijn de kinderen wel de hele zomer vrij? ONS Sneek organiseert gedurende de hele zomerperiode allerlei leuke voetbalactiviteiten voor leden & voor niet-leden. Alle spelers van 6 t/m 12 jaar uit de regio kunnen zich aanmelden voor extra trainingen, een mixtoernooi op zaterdagochtend of voor de ONS Sneek Voetbaldagen.