EENVOUDIG AAN DE SLAG MET TEAMINDELINGEN IN SPORTLINK CLUB

Veel verenigingen zijn al druk met de voorbereidingen op het nieuwe voetbaljaar. Bijvoorbeeld met het indelen van teams. Sportlink Club bevat een module die uitermate geschikt is om het voorwerk te doen: de module ‘lokale teams’. Teams die komend seizoen spelen in een klasse waar de Teamindex wordt gebruikt, moeten de bondsteams uiterlijk 12 juli hebben gevuld.

 

Het is als wedstrijdsecretaris mogelijk om via de module 'lokale teams' alvast teams voor het nieuwe seizoen in te delen. Via de werkset ‘wedstrijdzaken’ zijn deze teams vervolgens in een keer over te zetten naar het gewenste bondsteam. Op 3 juli worden de huidige bondsteams opgeschoond, waarna vanaf 4 juli de leden aan de nieuwe bondsteams gekoppeld kunnen worden. Maak je gebruik van de module ‘lokale teams’, dan kun je dus vóór die datum al de indelingen compleet hebben. Ga naar de KNVB site