Bij OJC Rosmalen zijn velen lid gebleven

Door de maatregelen van allerlei instanties (KNVB, gemeente, regering, Belastingdienst en leveranciers) is voor het lopende seizoen de financiële situatie van OJC onder controle. Omdat een deel van de rekeningen wordt opschoven, volgen echter wel extra betalingen in het komende seizoen. Ook de inkomsten door sponsoring en uit de kantine staan onder grote druk.

Om een aantal zaken aantrekklijk te maken en te houden heeft de club het volgende besloten:

 

Om het aantrekkelijk te maken om lid te blijven heeft het bestuur een aantal zaken besloten:

 

Er komt géén zomerstop! Omdat we verwachten dat veel mensen niet op vakantie gaan, organiseren we ook in de zomermaanden allerlei activiteiten (uiteraard binnen de RIVM-richtlijnen).

We zijn aan het nadenken over extra activiteiten overdag in de schoolvakanties, zodat kinderen ook dan bij OJC kunnen voetballen. Iedereen die lid is per 1 juli, krijgt in het komende voetbalseizoen een gratis toegangskaart voor een wedstrijd in het betaalde voetbal.

Uiteraard zijn we hierbij afhankelijk van het moment dat er weer publiek wordt toegelaten bij voetbalwedstrijden.

Bij aanschaf van minimaal één lot voor de Grote Club actie, krijgt een lid één lot cadeau.

De contributie wordt, ondanks de onzekerheden in de financiële situatie als gevolg van corona, niet verhoogd. Alleen de jaarlijkse prijsindexatie wordt toegepast. De kostprijs van de trainingspakken voor de jeugdteams is door Brandsfit vastgesteld op 30 euro. Bron OJC Rosmalen