Wil jij een mooi voetbalboek winnen? Doe mee en win!

In samenwerking met het Liefste Boek organiseert Voetbal Totaal een WINACTIE!

 

JE PERSOONLIJKE VOETBALBOEK T.W.V. € 24,99 WINNEN?  

 

Waarom is jouw club de leukste van hééél Nederland?

 

Als papa, mama, opa of oma het formulier invult gaan we de leukste inzendingen bekend maken en win je dit prachtige persoonlijke boek! 

*actie geldt tot 20 juni.

 

Voor alle grote voetbalfans is hier dan eindelijk ons langverwachte voetbalboek, waarin je zelfs de kleuren van het voetbaltenue kunt kiezen!

 

In het leven van de twee voetbalgekke hoofdpersonen draait alles om voetbal. Ze trainen iedere dag en dromen ervan om kampioen te worden. Ze moeten nog een laatste competitiewedstrijd spelen en als ze die winnen is de beker van hen.

 

Op de grote dag zijn de twee kinderen en hun teamgenoten vastberaden om voor hun overwinning te vechten. Het team is vol zelfvertrouwen. Maar dan is daar plotseling de sterke speler met rugnummer 10 uit het team van de tegenpartij, een snelle en technisch knappe voetballer. Het wordt een spannende wedstrijd, waarin beide teams als nooit tevoren moeten strijden om de titel.

 

Dit boek is voor alle kinderen die van voetbal houden. De focus ligt in dit verhaal op samenspel, tactiek en teamgeest. Samen plezier hebben is minstens zo belangrijk als winnen!

 

In dit persoonlijke kinderboek spelen twee kinderen in de leeftijd van 6 tot 10 jaar de hoofdrol. Maximaal drie familieleden of vrienden kunnen aan de tekst worden toegevoegd. Deze extra personen worden niet afgebeeld. 

Nieuwtje aan dit boek kies zelf de kleuren van de tenues. Dus je kunt naast het personaliseren van de kinderen dmv naam, haar- en huidskleur, club waar ze voor spelen en wie de supporters zijn, ook de kleur van het shirt en van de broek kiezen.

VRAAG:

WAAROM IS JOUW CLUB DE LEUKSTE CLUB VAN ALLEMAAL? PAPA OF MAMA MOGEN DE GEGEVENS INVULLEN EN STUUR ONDERSTAAND FORMULIER NAAR DE UITGEVER EN MAAK KANS OP DIT PRACHTIGE PERSOONLIJKE VOETBALBOEK! JE KRIJGT BERICHT INDIEN JE GEWONNEN HEBT.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.