Scouten? We halen spelers uit de regio!

Nou we hebben het accoord van de KNVB binnen en alle teams gaan divisie spelen wat inhoudt dat we nu intern en extern mogen scouten.

 

Bericht die ons ter ore kwam en een dreun zal zijn voor clubs in de regio!

Wel triest dit te vernemen en in een lokaal medium te laten plaatsen. 

 

SCOUTING

Momenteel is de club bezig om de jeugdopleiding op regionaal niveau te certificeren, moeten clubs aan de hoogste eisen voldoen?. Scouting vormt hierin een belangrijk onderdeel. ,,We hebben afgelopen jaar de scoutingafdeling versterkt, waarbij er zowel intern als extern in de regio gescout gaat worden. Hierbij gaan we niet iedereen benaderen, met de vraag of andere clubs dit zomaar toestaan) om bij ons te komen voetballen; we willen alleen talenten aanspreken die bij de beste vijf van een team gaan behoren. Bij gelijkwaardigheid zal altijd de voorkeur gegeven worden aan eigen spelers.” 

 

Dus ben je niet gelijkwaardig mag je bij je eigen vclub blijven, dan hebben we je ook niet nodig. 

Wanneer wordt hier eens paal en perk aan gesteld? Als vanaf de jongste groep zelf niet kan opleiden dan schort er wat aan je beleid!!!!