· 

IMPULS VOOR JEUGDOPLEIDING BVV DANKZIJ GENOOTSCHAP

De jeugdopleiding van BVV Barendrecht krijgt een flinke financiële impuls. Met dank aan het ‘Genootschap BVV’ kan de jeugdopleiding van de voetbalvereniging voor het nieuwe seizoen een investering van € 10.000,- tegemoet zien. De donatie is onder meer bedoeld ter ondersteuning van de ambities van de rood/witten om meer eigen jeugd in te laten stromen in het eerste elftal.

 

De jeugdafdeling van BVV Barendrecht behoort al decennia tot de gerespecteerde jeugdopleidingen in de regio. Om die positie ook de komende jaren te behouden en jeugdtalent klaar te stomen voor de eigen hoofdmacht wil de club meer aandacht besteden aan de kwaliteit van de jeugdopleiding. Om daaraan bij te dragen schenkt het Genootschap BVV een fors bedrag om in de jeugd te investeren. In aanloop naar het nieuwe seizoen wordt in samenwerking met Arno Kooij (Hoofd Jeugdopleiding BVV) en het (jeugd)bestuur verdere invulling gegeven aan de besteding van de donatie.

Lees ook verder bij bvv Barendrecht