· 

Voetbal Totaal in onderhandeling over licentie AC Milan Soccer Camps

"Goh mooie stad Amsterdam", waren de eerste woorden van Alex, de agent uit Duitsland die een weekend overkwam om de zaken te bespreken over de AC Milan Axademy Soccer Camps naar Nederland te halen.

Gisteravond, in bijzijn, van zijn familie en op gerespecteerde afstand van 1,5 meter hebben we gesproken over de licentie voor Nederland. 

Eern zeer onderhoudend gesprek waarbij we ook de top voetballers en hun gloriejaren, Rijkaard, van Basten, Gullit en Seedorf niet konden vergeten. In een mooie locatie aan de Amstel kwamen we zover dat van beide kanten interesse werd getoond om met elkaar te bekijken wat de mogelijkheden zijn in de drie vakantieperiodes te organiseren. Uiteraard neemt de Academy AC Milan trainers mee vanuit Italë en wordt op de camps de voertalen Italiaans en Engels gesproken. We sloten het goede gesprek met een voorstel die één deze dagen per mail in de digitale brievenbus valt.

In diverse landen is AC Milan al operationeel maar wil dit verder uitbreiden naar diverse andere landen.