Vandaag laatste dag overschrijving mogelijk tot 23.59 uur

Overschrijvingen in het amateurvoetbal. Spelers die nog niet weten war ze willen kunnen uiterlijk vandaag nog overschrijving aanvragen in de A categorie. De deadline is ook dit jaar vastgesteld op 15 juni, 23.59 uur. Deze verzoeken worden verleend per 1 juli. 

 

Wil je in het nieuwe seizoen bij een andere club gaan spelen? Of heb je in de afgelopen drie jaar niet meer gevoetbald, maar wil je weer gaan spelen bij een andere vereniging? Dan heb je een overschrijving nodig. Hieronder de stappen die je als voetballer dient te ondernemen:

 

De voetballer meldt uiterlijk 15 juni bij de huidige club dat hij/zij naar een andere vereniging gaat. Voorwaarde is wel dat voetballer aan alle financiële verplichtingen heeft voldaan, te weten het betalen van de contributie en/of eventuele openstaande boetes. De voetballer meldt zich uiterlijk 15 juni aan bij de nieuwe vereniging. De nieuwe club heeft hiervoor de KNVB-relatiecode nodig van de betreffende speler. Deze relatiecode is te vinden op de digitale spelerspas in de Wedstrijdzaken-app of op te vragen bij de te verlaten vereniging. Met de relatiecode kan de nieuwe club het verzoek tot overschrijven aanvragen. Bron KNVB