· 

GO FOR DASHTAG; DE NIEUWSTE SPORTIEVE GAME VAN KICKS N STICKS!

Fysieke prestaties meten, challengen en delen

 

Oisterwijk, 12 juni. Kicks n Sticks – bekend van onder andere de Smart Ball en het digitale platform No Stats No Glory – geeft nu nóg meer inhoud aan sport gamification dankzij de overname van ‘Dashtag’. Met Dashtag meet je als speler op een uitdagende manier jouw fysieke prestaties. Meten, challengen en delen! Dat is pas fun!

 

Gamification is the name of the game Met de overname van Dashtag breidt Kicks n Sticks zijn productrange uit. Spelers ontwikkelen thuis hun technische skills met de Smart Ball. Dashtag tilt die ervaring op het fysieke vlak naar “the next level"

 

Next level fun for kids Met Dashtag meten spelers op een innovatieve en eenvoudige manier hun prestaties op het gebied van wendbaarheid, startsnelheid en sprintsnelheid. Pace, power, endurance, intensity, speed, acceleration en andere highlights; het wordt allemaal zichtbaar met de Dashtag.

 

De pro’s meten het al, nu kan iedereen het! Om er een next level ervaring van te maken kunnen spelers zichzelf, teamgenoten en vrienden challengen, maar ook hun persoonlijke prestaties vergelijken met die van de pro’s.

 

Next level focus voor trainers

 

Voor trainers zijn de Dashtag-gegevens een belangrijke input om trainingen mee te personaliseren en te verbeteren. Via de Dashtag kunnen trainers benchmarks neerzetten voor individuele spelers. Zo Wordt snel inzichtelijk wie welke ondersteuning nodig heeft om zich individueel optimaal te ontwikkelen. Kortom maatwerk binnen het team.

 

Binnenkort verkrijgbaar! Dashtag gaat vanaf half juni live voor spelers en begin juli gaat Dashtag live voor trainers. Pre-orders zijn - beperkt - beschikbaar vanaf 12 juni. De ontwikkelingen en innovaties van Kicks n Sticks staan nooit stil. Blijf op de hoogte van onze producten, diensten en events via onze social media kanalen én via onze websites.

Kicksnsticks.eu

Getdashtag.com