· 

Ook FC Breukelen zet in op de jeugd

De tijd die is vrijgekomen door het onverwachte en abrupte einde van het voetbalseizoen 2019-2020 is door een groep vrijwilligers van FC Breukelen gebruikt om het jeugdbeleidsplan op te pakken en te vernieuwen. Zo is het jeugdbeleidsplan 2020-2025 ontstaan wat binnenkort onder alle leden van FC Breukelen zal worden verspreid en op de site zal worden gepubliceerd.

 

Oud FC Utrecht-prof Koos van Tamelen is aangetrokken om met zijn jarenlange voetbalervaring de voetbalopleiding nog meer inhoud te geven en te stroomlijnen.

 

De ondertitel van dit jeugdbeleidsplan is Trainen met Visie en Spelen met Passie. Dat is wat de club de jeugd willen meegeven en waar de als club alle gelegenheid voor willen geven. Alle kinderen op iedere leeftijd en op ieder niveau verdient een gedegen voetbalopleiding en moet op zo'n manier worden uitgedaagd dat hij of zij iedere keer weer met heel veel plezier en energie komt trainen en wedstrijden spelen.

Meer is te lezen op de site van FC Breukelen