TERUGKIJKEN: WEBINAR ‘HET BELANG VAN VERBINDEND LEIDERSCHAP BINNEN EEN AMATEURVERENIGING’

In deze onzekere tijden bieden we amateurclubs en vrijwilligers de mogelijkheid om op een eenvoudige en laagdrempelige manier toch met voetbal bezig te blijven. In diverse webinars en online programma’s bespreken we de komende weken met verschillende sprekers thema's die juist in deze periode voor clubs en vrijwilligers van belang kunnen zijn.

 

Op dinsdag 2 juni zonden we het webinar uit over het belang van verbindend leiderschap binnen een amateurvereniging. Michel van Ginkel (Medewerker Opleidingsontwikkeling KNVB) en Marco Buschman (Expert Leiderschaps- en organisatieontwikkeling bij Courious) bespraken welke kansen er liggen voor bestuurders van amateurverenigingen om meer uit hun organisatie te halen.  Bron KNVB