· 

Maak van je run een race

Maak van je run een race De nieuwe Escalante Racer Boston van Altra is ideaal voor intervaltraining en races. De schoen is qua kleurstelling geïnspireerd op de Boston Marathon en verkrijgbaar in een limited edition. Het bijzondere aan de Racer is dat dankzij de Balanced Level Cushioning je hiel en voorvoet op dezelfde hoogte worden geplaatst. Hierdoor loop je in een natuurlijke houding waardoor je als hardloper specifieke hardloopblessures kunt voorkomen, zoals rug- en knieklachten.

 

De race-tuned Altra Ego™ tussenzool heeft een optimale demping en een directe responsiviteit. Dit geeft zowel een ultiem grondcontact als een lage impact en optimale energieteruggave, waardoor de schoen heel snel aanvoelt. De Altra heeft een sok-achtige fit zodat hij zich goed aansluit om de voet. Het gebreide bovenwerk is stevig en goed ademend. De lichte hielkap zorgt voor uitstekend gedrag in bochten en comfort op de weg.

 

Aandacht voor de tenen Het Footshape teengedeelte zorgt ervoor dat de tenen zich natuurlijk spreiden. De grote teen blijft in een rechte positie voor meer comfort en stabiliteit. De schoenen zijn geschikt voor hardlopers met mid- en voorvoetlanding die hun voeten neutraal afwikkelen. De Escalante Racer Boston kan worden gebruikt voor wedstrijden, snelle training en intervaltraining.

 

Informatie De Escalante Racer Boston van Altra is verkrijgbaar bij sportwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 140. Kijk voor meer informatie op www.technolyt.nl.