Er komt van alles na de de zomer

Dat wordt ook tijd. Daarom zitten we niet stil. Als alles accoord is starten we in de herfstvkantie mede AC Milan Academy met trainers van de Acadenie zelf. Voertaal Italiaans en engels.

Meisjes Voetbal Academie vanaf oktober waarbij de eerste lessen je mag meetrainen om te kijken of je het leuk vindt.

De Meisjes Talenten Trainingen. Inmiddels bij sv Ouderkerk, Sportclub Deventer, Gloria UC (Baarle Nassau) en wachten nog op reactie van RKSV GDA (Den Haag).

Voor Ouderkerk zoeken we ook nog gediplomeerde trainers. We zijn ook bezig met trainers die hun sporen aan het verdienen zijn bij sv Ouderkerk. 

Toernooien:

Doelstelling is per maand een nieuwee regio trainen en aan het eind van het seizoen in het voorjaar een toernooi tussen deze teams met een jaarwinnaar binnen diverse leeftijdsgroepen. 

 

Daarnaast gaan we voor gezondere kantines en hebben diverse bedrijven aangeschreven voor video opnames met gezonde producten. Via diverse kanalen wordt de video online gepromoot.

De Pizza Academie wordt de 1e opname. Bereik Nederland en Vlaanderen. Inmiddels is volgende week video een bel afspraak gemaakt met een andere voedingsbedrijf. Ook nog kontakt voor media inspanningen voor een dienst die de sport clubs wil bereiken.