EO volgt oud-jeugdspelers Feliciano en Illaijh de Ruijter

EO-podcast ‘De Fragiele Droom’ volgt broers De Ruijter op weg naar voetbaltop

In de nieuwe EO-podcast De Fragiele Droom volgt Thomas van Veen de broers Feliciano (15) en Illaijh (14) de Ruijter, oud-jeugdspelers van Excelsior Maassluis. Ze dromen, net als veel leeftijdsgenoten, van een professionele voetbalcarrière en doen hard hun best dit doel te bereiken. Feliciano speelt in de jeugd bij ADO Den Haag; Illaijh bij Feyenoord.

 

Foto EO.nl 

 

 

Hoe getalenteerd Feliciano en Illaijh ook zijn, de kans om de absolute top te halen is klein. Wat komt er als jeugdspeler op je af? De Fragiele Droom schetst het dagelijks leven van het gezin De Ruijter en geeft zo een unieke kijk in het leven van een voetbaltalent. “Ik kom in het amateurvoetbal best veel jongens tegen die ooit in de jeugd bij een profclub hebben gespeeld”, vertelt Van Veen.

Lees verder bij Excelsior Maassluis en EO.nl

 

De Fragiele Droom’ bestaat uit vijf afleveringen. De komende weken verschijnt elke vrijdag een nieuwe aflevering van ‘De Fragiele Droom’. De afleveringen zijn te beluisteren via jouw podcastapp, iTunes, Spotify, de website van NPO Radio 1 en de NPO Radio 1-app.