· 

®NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2 tegen 2!

Wie is het beste team?

Wil jij in jouw leeftijdscategorie het beste team worden? Waar kies jij voor? Pingelen of samenspelen met je beste vriendje of vriendinnetje? Vanaf 8 jaar tot en met 16 jaar. We beginnen met de districtswedstrijden in elke provincie. Een complete dag waarbij elk team tegen elkaar gaan voetballen, strijden om districtswinnaar van het jaar en door naar de landelijke finaledag.

 

Elke regio krijgt zijn eigen districtswedstrijden. Met een landelijke finale dag

 

WIE MAG ZICH HET BESTE TEAM VAN 2020/2021 noemen! 

Wanneer spelen we de wedstrijden. In vakantieperiodes en/of op woensdagmiddagen voor de groepen onder 13 jaar. Voor zowel meisjes als jongens. Een Mix mag ook!

En de 1e 3 winaars van elke leeftijdsgroep ontvangen een prijs.

 

We zijn druk bezig met clubs voor de organisatie en uiteraard zullen de kinderen diverse wedstrijden spelen waaruit een winnend team komt.

Wil jij met je vriend of vriendin spelen? Dan kan dat. Zo leer jij ook keuzes te maken, de schijnbeweging van de dag, de pingelactie van de dag of de mooiste diepte bal van de dag. Hoe vet is dat?

De teams die mee kunnen doen?

JO9 - MO9

JO10- MO10

JO11- MO11

JO12- MO12

JO13- MO13

JO14 - MO14

JO15 - MO15

JO16 - MO16

Voldoende drinken, want dat heb je door je inspanning echt wel nodig. De finaledag zal in het voorjaar 2021 plaatsen vinden en dit is een terugkerend evenement.

 

®NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2 tegen 2!

Wij zoeken clubs in Limburg, Brabant, Zeeland, Zuid Holland, Gelderland, Utecht, Noord Holland, Flevoland, Overijssel, Drenthe, Friesland, Groningen. Eénmalig wordt het per provincie gehouden. Wat krijgt een club?Huurvergoeding. Lunch, drinken en ouders moegen de wedstrijden bezoeken en aanmoedigen. Een gezellige dag bij jou op het complex. Kan op een woensdagmiddag. In de avond voor de oudere leeftijdsgroep. Maximaal 1 veld nodig. Voorrondes dienen voor april 2021 afgrond te zijn. 

 

Landelijke finaledag op 1 locatie centraal in Nederland. Wie is het beste team? Wil jij in jouw leeftijdscategorie het beste team worden? Waar kies jij voor? Pingelen of samenspelen met je beste vriendje of vriendinnetje? Vanaf 8 jaar tot en met 16 jaar. We beginnen met de districtswedstrijden in elke provincie. 

 

Wil je meer info? Wahtasapp 06411299292 of mail naar mail@sport-totaal.nl