Vier Zeeuwese clubs tekenen petitie voor behoud Voetbal TV

Vandaag is in de landelijke media een advertentie geplaatst voor het behoud van Voetbal TV. De petitie is genitieerd en gesigneerd door de voetbalclubs die zijn aangesloten bij het concept. Namens VVO heeft voorzitter Ad Coppoolse het shirt gesigneerd. Met Voetbal TV kijken onze amateurvoetballers hun mooiste acties en doelpunten terug, worden onze trainers betere trainers en volgen onze fans hun ... ... favoriete club op de voet.

 

De Autoriteit Persoonsgegevens heeft de speeltijd voor Voetbal TV echter op pauze gezet. Al bijna 8 maanden hoort Voetbal TV niks van de AP en staan ze gedwongen stil. Daarom verdient de Autoriteit Persoonsgegevens een rode kaart voor tijdrekken, want de Zeeuwse clubs willen dat Voetbal TV blijft!

 

Zie voor meer informatie over de rechtszaak die Voetbal TV is gestart hun website:https://www.voetbaltv.nl/nieuws/voetbaltv-start-rechtszaak-tegen-besluiteloze-ap/

Bron vv Oostkapelle