Groot onderzoek KNVB naar zaterdag en zondagvoetbal

Doordat veel verenigingen de overstap hebben gemaakt met hun eerste elftal van de zondag naar de zaterdag en waarbij ook nog verenigingen zijn die hier sterk aan twijfelen maar nog geen beslissing hebben genomen gaat de KNVB als belangrijk doel formuleren het organiseren van aantrekkelijke competities.

Om dit te realisren heeft het bestuur amateurvoetbal besloten om, in navolging van al eerder uitgevoerde regionale inventarisaties/initiatieven, een landelijke inventarisatie onder alle verenigingen én voetballers te houden over de wensen én mogelijkheden omtrent het zondag- en zaterdag standaardvoetbal (1e elftallen).

 

De komende dagen ontvangen alle veldvoetbalverenigingen (via het emailadres van het secretariaat) en senioren voetballers in Nederland een online vragenlijst waarin zij hun mening en standpunt duidelijk kunnen maken over dit onderwerp. Iedereen kan de vragenlijst invullen tot en met 1 augustus. Voor meer info verwijzen we naar de KNVB Site