MEIDENCLINIC WAS EEN SUCCES BIJ VV ONA!

Zaterdag 11 juli gaven Chloë en Manoah een leuke voetbalclinic op ONA, extra ondersteund door keepster Lizzy. Alle drie speelsters bij SBV Excelsior Rotterdam.

 

De jeugdcommissie van ONA had oud-speler Manoah gevraagd om een voetbalclinic voor meiden te organiseren. Samen met haar teamgenoot Chloë van SBV Excelsior Rotterdam hebben zij vorm gegeven aan een leuke clinic. Beide dames zijn pas net 15 jaar, maar wisten er iets moois van te maken. Het was voor hen de eerste keer dat ze een voetbalclinic mochten voorbereiden. De clinic bestond uit zes oefeningen die heel verschillend waren en daardoor uitdagend genoeg voor alle tienermeiden. Zelfs ONA 1 oefenmeester Willem Dekker die even kwam kijken, moest dat toegeven. Uiteraard met een knipoog naar zijn oud-pupil Manaoh die hij menig woensdagmiddag in het verleden zelf training heeft gegeven.

 

De dames van Excelsior hadden voor een leuke verrassing gezorgd, want ze hadden keeper Lizzy van hun team meegenomen. Daardoor was het best pittig voor de deelnemers het net te vinden bij sommige oefeningen. Bron vv ONA