Wij willen graag weer voetballen...Jij toch ook? Sommige clubs moesten weer dicht!

Doordat lokaal uitbraken zijn wordt er ook door sommige clubs niet meer getraind. Goes en Hillegom. Velden zijn dicht. Waar we juist met z'n allen op hopen wordt nu weer verknald. Boa's besmet in Schiedam, Zandvoort en IJmuiden in quarantaine. Idem eigenaar viskar... Wellicht geen voetbal. Wanneperveen bij Meppel ook 8 mensen besmet ...geen voetbal? Jonge mensen raken besmet...moeten zonodig op, in en met elkaar. Verantwoordelijkheid? Kunnen ze niet mee omgaan! Waardoor de sportclubs moeten sluiten...komt het KNVB programma in de war of schuift alles weer op? Zal mij niet verbazen.

 

Dringende oproep aan jongeren die te dicht op elkaar feesten en denken dat het alweer voorbij is. Verkeerde inschatting:

 

Jongerencamping  Dennenoord

Gisteren was de jongerencamping  Dennenoord bij de NOS  Als ik dat lees op nos.nl zitten er veel egoïsten op de camping. Als ze in contact komen met ouderen? 1.5 meter teveel moeite? dan minder zuipen. Dat helpt. Drank.... Zeker weten dat er veel jongens bij zitten die ook sporten....welke clubs kunnen nog meer dicht? Deze oproep heeft Voetbal Totaal neergelegd bij de eigenaar van de Camping.