· 

vv de Zwerver en vv Alblasserdam gaan samenwerken

Afgelopen week zijn de besturen van de voetbalverenigingen vv Alblasserdam en vv de Zwerver een samenwerking aangegaan waarbij er de komende jaren op het gebied van jeugdzaken en jeugdelftallen intensief samengewerkt gaat worden. Hierbij is afgesproken dat beide verenigingen wel hun eigen identiteit als club behouden.

 

De samenwerking werd beklonken tussen de bestuursleden Arjan Maat (vz) en Alexander ter Meulen van vv Alblasserdam en Arjan Van Gemeren (vz) en René Struijs van vv De Zwerver. De eerste contacten voor deze unieke samenwerking tussen beide verenigingen werden twee jaar geleden reeds gelegd.

 

De intentie van deze samenwerking is om het voetballende kind in de diverse leeftijdsklassen centraal te stellen. Ieder kind dat graag voetbalt verdient het om met plezier te kunnen voetballen. Voor de voetballende jongens en meiden uit de regio Alblasserdam en Kinderdijk is deze samenwerking een mooie gelegenheid om gezamenlijk voor langere periode met leeftijdsgenoten op eigen niveau te kunnen blijven voetballen. Vanuit deze samenwerking wordt binnenkort een eerste initiatief aangekondigd. De komende maanden wordt de samenwerking verder uitgerold en geïntensiveerd en krijgt het meer vorm. Bron vv de Zwerver