· 

Registeren van bezoekers...zo doen ze dat bij Sportlust '46

We zijn blij weer wedstrijden te kunnen organiseren, maar benadrukken dat er bijzondere maatregelen gelden. Voor het bijwonen van bovenstaande oefenwedstrijd dient IEDEREEN ouder dan 17 jaar zich te registreren! Dit kan door het onderstaande formulier in te vullen en de per email gestuurde bevestiging TE PRINTEN en in te leveren bij binnenkomst.

 

Heeft u geen printer? Bij de ingang van het complex liggen er ook registratieformulieren om in te vullen. Het sportcomplex zal 3/4 uur vóór aanvang van de wedstrijd open gaan.

 

Toegang

De toegang tot de oefenwedstrijd is gratis, maar alleen toegankelijk met bovengenoemde bevestiging. Elke aanmelding moet op een apart emailadres.

 

Uitspelende vereniging

Ook voor de supporters en bestuursleden van onze tegenpartij geldt het bovenstaande.

 

Vol = vol

De toegang is beperkt tot maximaal 250 bezoekers en vol = vol. Op het moment dat de capaciteit is bereikt, zullen de hekken gesloten worden en blijven tot na de wedstrijd. Kinderen tot de 18 hoeven niet apart te registreren.

 

Bij het betreden van het complex gaan we er vanuit dat je:

 

1) De afgelopen 24 uur geen van de volgende (milde) klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak hebt.

 

2) Je op dit moment geen huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten hebt.

 

3) Je geen coronavirus hebt gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest in de afgelopen 7 dagen).

 

4) Je geen huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus hebt (vastgesteld met een laboratoriumtest) waarmee je korter dan 14 dagen geleden contact hebt gehad terwijl hij/zij nog klachten had.

 

5) Je in thuisisolatie bent omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Bron Sportlust 46