· 

NIEUWS: SPOOKVOETBALLER BERNIO VERHAGEN VEROORDEELD TOT CELSTRAF EN BOETE

Spookvoetballer Bernio Verhagen is vandaag in Denemarken veroordeeld tot 1 jaar en 3 maanden celstraf en moet daarnaast een boete van ruim 2.000 euro betalen. VICE Sports heeft vandaag een afsluitend artikel gepubliceerd over de rechtszaak en uitspraak tegen Verhagen met reactie van Deens openbaar aanklager Katrine Melgaard. Lees het artikel hier.

 

Het afgelopen jaar heeft VICE Sports uitgebreid onderzoek gedaan naar het verhaal rondom de controversiële spookvoetballer; Bernio 'Jordan' Enzo Verhagen. Verhagen belazerde meerdere voetbalclubs door zich voor te doen als professioneel voetballer.

 

 

Daarnaast heeft Verhagen in zijn privéleven ook het nodige misdaan. Van oplichting tot mishandeling; Sam van Raalte, Lead Editor VICE Sports, heeft het hele verhaal opgetekend en vastgelegd in artikelen en een vijftal podcast afleveringen. Vandaag, verschijnt ter afsluiting van het verhaal, een afsluitend artikel over de rechtszaak en uitspraak tegen Verhagen.