Inmiddels 15 meisjes uitgenodigd voor Amstelland Meisjes Talenten team

Uitgenodigd zijn meisjes van Voorschoten '97, sv Ouderkerk, Zeeburgia, FC Aalsmeer, OFC, sc Woerden en er zullen wellicht meer volgen: Geef je ook op? Ben je tussen de 14 en 18 jaar? Meld je aan via de onderstaande button:

 

Inmiddels hebben we 4 trainingen gedaan 

We willen met de beste meisjes een selectie team formeren waarbij uw dochter wordt uitgenodigd voor de 1e training op 16 oktober om 19.30 uur locatie sv Ouderkerk.

 

Met dit team zouden we heel graag trainingen en wedstrijden spelen naast de

 

reguliere wedstrijden bij uw club. Wedstrijden in de regio maar zoals het er nu voorstaat kunnen we al oefenen tegen mooie clubs waarin je je eigen talent kunt laten zien. We hebben vertrouwen in jullie dat je stappen gaat maken, bij je club, bij ons. We maken bewust een groep die met elkaar kunnen werken. Heb je vragen? 0641129929 www.voetbaltotaal.net