· 

BALKUNSTENAARS

50 gebundelde columns van voormalige giganten uit het Twentse amateurvoetbal

 

 

Balkunstenaars is een compilatie van gesprekken met 50 regionale giganten van meerdere generaties uit het amateurvoetbal. Een mooie verzameling van goede spelers met een eigen verhaal. Leuk voor alle voetballiefhebbers!

 

€ 14,00 PAPERBACK 

 

Over Rick Ardesch

Rick Ardesch (1974) woont samen met zijn vrouw, zoon en dochter in Enschede. Hij is docent in het speciaal onderwijs en tevens eigenaar van www.studentquest.nl, waar hij jongeren helpt met vragen over beroepen. Tevens is hij groepsbeheerder van het ‘Ministerie van Liefde en Waardering’ op LinkedIn en Facebook, waar hij aandacht vraagt voor het positieve nieuws in de wereld. Tevens is hij bezig met de Rob Hoekschop column op Facebook, waar hij interviews met regionale voetbalamateurs weergeeft. Zijn grootste passies zijn voetbal en schrijven. Hij heeft naast dit boek, twee boeken geschreven. Het Ministerie van Liefde en Waardering: If you can't see the sun, be the sun! (Gedichtenbundel uit 2017) en Rob Hoekschop (De biografie van een voetbalamateur). Deze verscheen in 2019 en werd bekroond met BoekGoud in de categorie sport en spel.