Een nat geregende Scoutingsdag geslaagd

Remco Boere druk bezig met de oudste groep
Remco Boere druk bezig met de oudste groep

Gisteren een door en door nat scoutingsdag. 45 jongens en meiden deden ondanks de regen en kou hun uiterste best. Uiteraard gaan we nu bespreken wie er zijn opgevallen en welke speler interessant kan zijn voor een BVO.

 

De regen heeft zijn best gedaan het feestje te verpesten. Dat is niet gelukt. Alle spelers en speelsterskrijgen bericht en vooral bij elke groep zaten spelers die opvielen.

 

Bij de oudere groep de terugkom dag.

Bij de middenbouw een jongen die ik binnen 5 minuten op papier had, maar bij navraag speelde deze jongen al bij een BVO. Maar met de vraag aan zijn vader waarom hier? Hij heeft hier gewoond. Een meisje viel mij ook op. Die geven we door aan 2 BVO clubs. Speelt bij sv Lelystad en heeft een uitnodiging voor de AMVA.

 

Op 9 en 10 januari bij Bijlmer Sport Park een terugkomdag en een 3e scoutingsdag. Ook hierbij aanwezig zijn?

 

Klik hier en ga naar de pagina.