Ludiek: vv Oeken uit de kleren voor een mooi bedrag voor de club...Kalender te koop...

Wat doe je als je al maandenlang niet mag voetballen, het nog veel langer geleden is dat je naar de kantine mocht na een training of wedstrijd en je ziet dat een groot deel van de inkomsten van je favoriete vereniging wegvalt? Dan zet je een unieke actie op touw om je club een steuntje in de rug te geven in deze uitdagende tijd, tenminste dat is wat de mannen van Oeken 1 bedachten.

 

Een mooi idee werd snel opgepakt, er werd gebeld en geappt om spelers te enthousiasmeren, een professionele fotograaf werd gezocht en gevonden en binnen no-time werd een idee een uitgewerkt plan. Het resultaat? De eerste en enige echte vv Oeken mooie mannen verjaardagskalender! Een collectors item met de hunks van Oeken 1 op hun eigen sportpark ‘de Overkant’. Dertien schitterende foto’s waarop de Oeken 1 mannen te zien zijn als nooit tevoren, samengebonden tot een mooie verjaardagskalender. Bron vv Oeken