· 

Voor het sluiten van dit jaar hebben we nog een positieve mededeling voor meiden die dromen

Twee Meiden van 18 december training mogen een proeftraining meemaken bij vv Alkmaar...Jij ook? Sluit je aan bij de AMVA. Wil je een proeftraining? Op 15 januari a.s. kun je meetrainen. 

 

Klik hier voor inschrijving proeftraining

 

Het was een echt gek jaar, met voor velen een vervelend jaar dat bijna niemand in een competitie konden deelnemen maar toch de moed erin moesten houden. Ook het jaar dat de AMVA het levenslicht zag en binnen know time dromen wilde waarmaken voor die meiden die ook dromen hebben.

Voor sommige meiden komt de droom in een versnelling, kost nog even tijd, maar verwachten dat deze los komt na 19 januari indien we weer competitie mogen spelen.

 

Dat houdt ook in dat we de 1e wedstrijd kunnen spelen tegen de JO15.1 van sv Ouderkerk.

 

Nieuwe talentvolle meiden hebben een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan de AMVA:

Spelend bij CTO'70, 's- Graveland, DSVP, FC Maense, Concordia, Wartburgia en KFC 1910. Zij willen ook hun droom uit laten komen.    

 

En dan was daar de laatste trainingsdag van de AMVA bij sv Ouderkerk dit jaar. 18 December werden ook de nieuwe tenues uitgedeeld.

Met extra dank aan: Sv Ouderkerk, voor beschikbaar stellen van een trainingsveld. www.elitenetworks.eu Roel Butterhoff als sponsor van dit te gekke initiatief.

En vooral Marcel Wagenhuis die met hart en ziel zo veel aandacht geeft aan deze voetballende meiden met een droom 🍀.

Zie jullie allemaal weer, meiden, op vrijdag 8 januari 2021!!

#letsgo #meidenvoetbal #talenten

 

PS Meer foto's zijn hier te bekijken