Professionaliseren: vervoer naar training/wedstrijd/toernooi? Grote wens

Meisjes hebben een droom, net als jongens. Terecht komen bij een BVO. Mooi toch?

In de regio Groot Amsterdam gaan we, indien het weer mag, scouten voor de AMVA(Amsterdamse Meisjes Voetbal Axademie) en BVO's.

 

We willen professionaliseren. Op vrijdagavond trainen, wedstrijden spelen en toernooien voetballen? Ja dat gaan we doen. Maar het vervoer indien het weer mogelijk is. Dat geeft kansen. Ook de de AMVA heeft een droom. Een bus, waarbij de meiden opgehaald worden en thuisgebracht. Veilig idee! We schaffen een bus aan waarbij elke sponsor een vlak op de bus kan kopen tegen een redelijk lage bijdrage. Met logo en tekst. Met een verhaal over jouw bedrijf op de site, of met een bedrijfsfilm. Plus redactionale content in de media. We doen het om de meiden alvast te laten wennen aan het idee hoe professioneel je kan zijn.....HOE MOOI IS DAT? Meiden dromen uit laten komen. Maar ook voor ons! Wil je ook een vlak? Vraag naar de tarieven We rijden voor jou rond door Groot Amsterdam. Info? Mail naar mail@sport-totaal.nl