ONLINE VEILING S.V. HOOFDDORP EEN GROOT SUCCES

De club heeft al twee keer eerder een fysieke veiling gehouden. Een gezellige avond vol entertainment in de kantine van de vereniging. Helaas gooide Covid-19 roet in het eten en zo werd er een overstap gemaakt naar een veiling op internet. Met veel enthousiasme werd er begonnen met in het inrichten van een veilingsite, online platform en benaderen van sponsoren.

 

De aftrap is gedaan door voorzitter Serge de Reus, d.m.v. een videoboodschap op de middenstip van het hoofdveld. Ook een heuse echte podcast werd opgenomen om de veiling onder de aandacht te brengen. Dit samen met inzet van social-media, website en lokale media is er enorm veel aandacht getrokken naar dit evenement. Een en ander is nog steeds terug te kijken op de facebookpagina van sv Hoofddorp.

 

Voorzitter Serge de Reus: “ Vooraf is het natuurlijk altijd spannend om zoiets nieuws te starten. Maar door enorme enthousiaste sponsoren, leden en betrokkenen bij de vereniging is het een daverend succes geworden. Wij hadden voor ons zelf stiekem een doelstelling bepaalt, maar die is ruimschoots behaald. Chapeau voor iedereen die betrokken is geweest! “ In het weekend van 2 en 3 januari jl. liep de veiling af. De laatste uren werd er nog flink geboden op de mooie kavels. Hierdoor liepen sommige kavels nog flink op in prijs. Op sommige kavels barstten echt een bied-gevecht los, dit zorgde voor veel hilariteit ook op social-media. Meer lezen op de site van SV Hoofddorp