Na de zomer wordt deelname aan de AMVA gratis...Waarom? Lees verder

Ja, dat hoor je niet zoveel.

Een opleiding die gratis wordt aangeboden. Omdat wij dat willen en omdat we een heel ander verdienmodel hebben. Maar ook meiden waarvan ouders minder draagkrachtig zijn ook een kans  geven.

 

Maar we willen meer meer. goede meiden...door selecteren en sterke teams op de been krijgen en meiden naar een BVO begeleiden. Inmiddels hebben dus ook KRC Genk Ladies en KAA Gent Ladies uit Vlaanderen interesse in de meiden. Inmiddels ook Nederlandse clubs en we gaan stappen maken d.mv. scouting, wedstrijden spelen en inmiddels zijn 2 toernooien ingepland.

 

We hebben we een wederdienst. Dat lijkt ons eerlijk! Op het moment dat je meedoet en kost je niks, naast datgene wat je bij je eigen club doet is dat je accoord gaat met de trainingen te bezoeken en alleen af te melden met geldige reden.

 

We willen de eerste zijn die gratis mag aanbieden.

 

Inmiddels is voor het andere verdienmodel Soraya begonnen met de advertentie verkoop en zijn Michael en David bezig met de content. een mooi online magazine, compleet responsive en o.a. met 2 native geschreven onderwerpen. Het nut van Voetbalscholen en gezonde voeding. De AMVA en waarom gratis aangeboden? En nog meer artikelen. Magazine gaat via betaalde advertenties verspreid worden binnen de doelgroep in heel Nederland.