Corina Dekker blijft hoofdtrainer VV Alkmaar

In het vrouwen-/damesvoetbal heeft de naam Corina Dekker een bekende klank. Zelf speelde zij op het hoogste niveau en aansluitend als trainster weet zij dat ook weer te bewerkstelligen. Vandaar het beslist een voor de hand liggend bericht is dat de Zaanse haar contract met VV Alkmaar verlengd heeft.

 

Het is op de dag af precies vijf jaar geleden dat Corina Dekker haar eerste contract tekende bij Alkmaarse club als trainster van de Beloften. Daarvoor was zij o.a. actief als speler en trainster bij Fortuna Wormerveer dat toen nog de top van Nederland was. In die vijf Alkmaarse jaren heeft Corina verschillende functies doorlopen. Zo was zij trainster van Jong, assistent eerste elftal, Hoofd Jeugdopleidingen en Hoofdcoach van VV Alkmaar.

Lees verder bij RTV Zaanstreek