We scouten, schrijven en dan horen talenten dezelfde dag, de anderen een dag later advies in de mail....

Als we scouten willen we niet dat kinderen allemaal nog verder doorgeselecteerd worden. Kinderen maar wachten, zit ik erbij of niet...nerveus....

 

Ouders van talenvolle kinderen horen het op de dag zelf. Na 1 dag zijn wij en de scouts van een BVO er al uit. Uitnodigen of nog een keer volgen maar dan bij de eigen club. Kinderen zien in de meest natuurlijke gedrag.

Zo ging het afgelopen donderdag. 5 spelers hoorden het direct al. Vrijdag een dag later hadden de overige ouders al de mail met advies in huis. Dat is wat we zelf en BVO scouts ter plekke mededelen.

Na een overleg samen na de dag zijn we er vrij snel uit en sturen we ons advies een dag later per mail.

 .

Ook 15/17+ spelers helpen we graag verder, want niet iedereen haalt een BVO

Ook vroegen de jongens van 17+ om ze verder te helpen voor een stage bij een team die divisie speelt. Kan een O17, O19, O21 of O23 zijn. Een stage aanvragen is het minimale wat we kunnen doen. En dat doen we ook. Jongens van een 1e klasse, hoofdklasse lukt het vaak niet en weten vaak niet hoe de stap te zetten. Nu weten we ook dat teams nog immer op zoek zijn naar talentvolle spelers. Zo heeft een 1e klasse speler van Always Forward zijn weg gevonden naar sv Ouderkerk 4e divisie. Zo kan hij zich verder ontwikkelen en was er blij mee. Kans op een BVO is dan nog levendig aanwezig. Een jongen van SLM Arnhem Hoofdklasse loopt stage bij de Treffers 1e divisie en maakt daardoor kans om toch in aanraking te komen met een BVO. Zo helpen we zo veel mogelijk spelers en teams.