vv Barneveld stopt met zondagvoetbal. VV ONT en VV Rottevalle beëindigen vrouwenvoetbal

Voetbalvereniging Barneveld stopt met voetballen op zondag. De club gaat zich volledig richten op de zaterdagafdeling. Na 85 jaar komt daarmee een einde van het voetballen op zondag in Barneveld. In de gemeente Barneveld wordt nu alleen nog bij De Kieviten op zondag gespeeld.

Met het opheffen van de zondagtak bij VVB verdwijnt een stukje historie van 85 jaar. De club begon ooit als zondagclub en heeft een roemrucht verleden. Lees verder bij vv Barneveld

 

VV ONT en VV Rottevalle beëindigen de samenwerking als het gaat om vrouwenvoetbal. In de zomer van 2016 besloten de besturen van v.v. ONT (Opeinde) en VV Rottevalle tot een samenwerking bij het vrouwenvoetbal. De vrouwenteams van beide verenigingen gingen samen verder onder de naam ST ONT/Rottevalle. Lees verder op Waldnet.nl