Veel ouders weten vaak niet hoe hun kind van de ene club naar de ander kan...laat staan een stage aanvragen

 Ook gisteren maakten we dat weer mee. Bij De Rijp zien we gewoon een goede keeper. Slechts 15 jaar oud, speelt bij een club op een schiereiland ergens in Noord Holland. Deze jongen met talent komt niet verder en we komen in gesprek met zijn moeder. Wat bleek, getalsmatig moesten ze een team samenstellen omdat er te weinig voldoende spelers waren die een team kunnen vormen. Dus ook spelers die veels te jong waren, spelers met dispensatie enz.

 

En deze keeper begon langzamerhand het plezier in keepen te verliezen. Dat was de reden om die dag naar de Rijp te komen.

 

Inmiddels al een visje uitgegooid naar 2 grote verenigingen waarbij de 16.1 en 17.1 6e dan wel 7e divisie spelen maar veel hoger dan wat hij nu speelt. Namelijk 3e klasse.

 

Stagetraining:

 

Inmiddels heeft één van de grootste clubs van Noord Holland en vlakbij de plaats waar hij woont ons gebeld en mogelijk gemaakt om alvast mee te trainen bij deze club. Uiteindelijk een dolgelukkige jongen en moeder aan de lijn gehad.

 

Weet je zaakwaarnemer bij profs is wellicht een mooi vak, maar deze spelers helpen is wellicht nog veel mooier. Zo hebben we ook een paar meiden al van een ellendig seizoen kunnen behoeden. Veel ouders weten vaak niet hoe aan te pakken. Is het geen verwijt maar een constatering! Juist spelers in de bovenbouw, die vaak aan ons vragen. Kunnen jullie ons helpen naar een hoger spelend team. Is dit wellicht een deel van de oplossing om elk talent niet verloren te laten gaan?

 

Ook voor meiden:

 

Op dezelfde dag zien we 1 talentvolle meid die al geen club meer heeft omdat de sfeer er niet meer optimaal was dat ze daar maar gestopt was. Nu hebben we via onze contacten deze meid met veel talent kunnen helpen en gaat alvast stage lopen en meetrainen bij de club in Katwijk. Op de dag in de Rijp hadden we dat medegedeeld en het eerste wat ze uitbracht meen t u dat serieus. Ja we zijn serieus. Een dag later lag de uitnodiging voor een stage al in haar mail. Een Topklasse club.

 

Je ziet het kan wel...herken je dat ook en wil je je het optimale uit je talent halen? Bel of app ons op 0641129929

 

Meer kun je lezen op deze pagina