Is jouw droom ook een BVO of een Topklasser?

Wil jij met de Amsterdamse Meisjes Voetbal Academie meedoen? Meiden uit Groot Amsterdam en 't Groene Hart zijn welkom. Je dient wel over enig talent te beschikken. We leiden je op tot een nog betere voetbalster te maken en kun je stappen maken om later bij een BVO of een Topklasser terecht te komen. Ook hierin begeleiden we je. Als je lid wordt voor 75,00 voor een heel seizoen helpen we je op weg. Tevens spelen we tegen gerenommeerde tegenstanders en willen we graag tegen BVO teams oefenen. Inmiddels zijn al een aantal meiden bij een BVO of een mooie topklasser en afgelopen week kwam eens scout van ADO Den Haag kijken. Heb je vragen? 0641129929. Dit weekend gaan we ook weer wedstrijden bezoeken en scouten van talenten.

Doe je mee met de open dag? klik hier

 

 We spelen zondag 10 oktober tegen:

Matchday TTR - AMVA (MO13)

                    TTR - AMVA (MO17)

Waar: Erve Asito Datum: 10 oktober 2021 Aanvang wedstrijd: 13.00 uur en MO17 om 14.30 uur.

 

 

⚽️ Het fruit wordt verzorgd door: Coop Nijverdal Portlandweg #Matchday #meidenvoetbal #girlsoccer #regioteams #Amsterdamsemeidenvoetbalacademie #AMVA #regioteamreggestreek #talententeamreggestreek #TTR #coop #coopsupermarkt #coopnijverdalportlandweg #fruitsponsor #gezondevoeding #erveasito #erveasitostadion #heraclesstadion