Ook nieuw talent gespot

Ook gisteren op de locatie van vv Makkum mochten we partiijen en training verzorgen voor talentvolle jongens en meiden in de onderbouw en bovenbouw. Vooral de WU en training werd verzorgd door Michel. Daarna kleine partijvormen en grote partrijvormen.  Ook bij de jeugd JO13/14 vielen talenten alweer op.

We waren in Friesland, maar zelfs jongens uit Flevoland, Haarlem en Rotterdam waren aanwezig

 

Bij de jongste groep kwamen een aantal talenten boven drijven die we hebben door gegeven aan een paar mooie BVO's. 

Ook bij de meiden lopen weer talenten waarvan de dachten, waar komt dat allemaal vandaan en zijn ze al in het vizier van diverse clubs? 

Eén meisje speelt slechts 1 jaar voetbal, nu al 2 benigig, fluwelen techniek, en looptechniek.(deed v/h aan atletiek en dat kon je zien?

Bij de bovenbouw hebben we een paar jongens uitgenodigd voor de selectieactiviteit in Utrecht. Andere jongens willen we helpen een hoger team te vinden omdat ze veelal niet weten hoe dat aan te pakken. Onze 2e selectie activiteit is 7 november en de laatste op 12 december bij sv Nieuw Utrecht.