Meiden hebben net als jongens dromen over een BVO. Ook wij

Welke club?

 

We zien in heel Nederland zoveel onontdekte meiden!!!

 

We zien naar aanleiding van onze scoutingsdagen zoveel meiden die nog niet gelijk bij een BVO kunnen spelen. Dat geeft ook niet, want je kunt je nog verder ontwikkelen bij je eigen club of....

 

Met de beste meiden....

 

Maar ook wij zien de meiden die te laag voetballen, bij de jongens of bij de meiden...dat we hen graag verder willen ontwikkelen door minimaal 3x per week te trainen en te voetballen onder de naam van een club.  Op zaterdag spelen tegen hoog spelende teams en verder ontwikkelen. Door de scoutingsdagen zijn de ogen open gegaan omdat teveel meiden nog niet zijn bekeken of herkend. Het mooiste zou zijn te trainen en te spelen als een BVO en hoge eisen mogen stellen aan de trainingen en wedstrijden. Goede gediplomeerde trainers en trainsters, fysio enz. 

We zoeken dus een club. of met licentie van een opgeheven BVO. Met trainers die deze meiden beter willen leren voetballen en bereid zijn om 3x per week te gaan trainen. Doorstroming naar een BVO en/of Topklasse moet dan mogelijk zijn.