Veilig naar de voetbal… ja natuurlijk! Fietscontrole met VVN Katwijk en Valken '68

De Valkenburgse voetbalvereniging Valken'68 vindt het belangrijk dat de jeugd na het trainen ook weer veilig thuiskomt. Daarom heeft ze samen met VVN Katwijk een fietsverlichtingscontrole uitgevoerd. Op 25 en 26 oktober zijn de fietsen van alle jeugdleden geïnspecteerd. Fietsverlichting in orde? Een pluim van de voorzitter en een sleutelhanger van VVN Katwijk.

 

Voorzitter Jaap Janssen: ,,We hebben tweehonderd fietsen gecontroleerd en gelukkig bijna evenveel sleutelhangers weg kunnen geven. Ook de ouders waren blij verrast over deze actie!" Ook VVN Katwijk is blij dat de voetbalvereniging deze actie uitvoerde. ,,Super! Dat laat zien dat Valken'68 niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten betrokken is bij de jeugd", aldus secretaris Alinda Wolthuis. Ook andere voetbalverenigingen hebben interesse in de actie. ,,Dat moedigen we van harte aan. Laat dat balletje maar rollen!" Bron VVN